КОМПАС 1

КОМПАС 1

ул. Димитър Шишманов № 11
София,
България
23.2300059
42.6798093
UserLikes
Име: КОМПАС 1
Адрес: София, ул. Димитър Шишманов № 11
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.compass-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Консерви
Дейност:

Производство на стерилизирани продукти - месни пастети, стерилизирани месни продукти и готови ястия

Ключови думи: пастет, пастети, пастет апетит, птичи пастет, пуешки пастет

За нас


Фирма Компас ООД е основана през 1996 г. и през последните 10 години е иновативният лидер в производството на месни и месно-зеленчукови стерилизирани продукти в България. Компас ООД произвежда продукти в три категории – стерилизирани месни пастети, стерилизирани месни продукти и стерилизирани готови ястия.

Производството на компанията се осъществява в модерна производствена база в село Комарево, община Берковица с площ над 6 200 м2. Във фабриката се произвеждат продукти отговарящи на всички нормативни изисквания. Гарант за качество, освен дългогодишния опит в производствената практика са и притежаваните от Компас ООД, международни сертификати по безопасност на храните. Компанията притежава задължителния сертификат за качество, необходим в хранително-вкусовата промишленост – системата НАССР. НАССР гарантира качеството и безопасността на храните по цял свят. През 2008 г. Компас ООД е сертифицирана и по още един от международните стандарти за управление на безопасността на храните - ISO 22000:2005. През юни 2009 г. в предприятието бе извършен одит и получен сертификат по International Food Standard (IFS) версия 5.

В Компас ООД работят над 220 висококвалифицирани служители с дългогодишен опит. Всички те са обединени от идеята за създаването на храни без компромиси в качеството.

Отличена с две награди за качество от Съюз Произведено в България през 2001 година – Компас притежава Сребърен лъв и „Почетен медал за новаторство и високо качество”, а през 2005 година печели два златни медала от 25-ят Международен панаир на потребителски стоки и технологии в Пловдив в категориите месни консерви и месно-зеленчукови консерви.




 

Открийте ни в Google+